Varškės sausainiai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės sausainiai su obuoliais
Varškės sausainiai su obuoliais
Varškės sausainiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Minkštučiai, rudeniu kvepiantys sausainiai, kuriuos pagaminsite visiškai nesudėtingai! Minkštučiai, rudeniu kvepiantys sausainiai, kuriuos pagaminsite visiškai nesudėtingai! Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių (nedidelių)
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
180 gramų varškės
120 gramų sviesto (ištirpinto)
60 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
2 šaukštai rudojo cukraus
pagal skonį cinamono
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę ištrinti su kiaušiniu. Supilti tirpintą, kiek pravėsusį sviestą ir išmaišyti.
2.
200 g miltų sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais bei žiupsneliu druskos.
3.
Miltų mišinį suberti į varškės masę. Minkyti tik tiek, kad visi produktai susimaišytų ir neliktų sausų miltų. Jeigu tešla atrodo labai minkšta, įberti dar šiek tiek miltų, tačiau nepersistengti, nes tešla turės pastovėti šaldytuve, tad sukietės.
4.
Tešlą uždengti ir bent valandai dėti į šaldytuvą.
5.
Obuolius supjaustyti nedidelėmis skiltelėmis, pabarstyti ruduoju cukrumi bei cinamonu.
6.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
7.
Iš tešlos iškočioti 3-5 mm storio lakštą, supjaustyti kvadratėliais. Į kvadratėlį dėti obuolio skiltelę ir du priešingus kampus supildyti. Sausainius dėti į kepimo formą, jų virtų patepti lengvai paplaktu kiaušiniu.
8.
Kepti 20-25 min arba iki sausainiai taps gražiai auksiniai. Iškepusius galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital