Varškės sausainiai su aguonomis (be kiaušinių)

AUTORIUS:
Oksana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 39
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Varškės sausainiai su aguonomis (be kiaušinių)
Autorius apie receptą: Visų laikų nuostabiausi ir skaniausi sausainiai. Dažniausiai daromi su cinamonu, bet su aguonomis ne ką prasčiau. Visų laikų nuostabiausi ir skaniausi sausainiai. Dažniausiai daromi su cinamonu, bet su aguonomis ne ką prasčiau. Oksana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 39
440 gramų kvietinių miltų
400 gramų varškės
200 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
90 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę išmaišome su miltais ir kepimo milteliais.
2.
Sviestą ištirpiname, truputį atvėsiname. Pilame į varškės-miltų masę pilame ir gerai permaišome.
3.
Tešlą padaliname per pusę ir įsukame į plėvelę. Dedame į šaldytuvą 30 min.
4.
Cukrų išmaišome su aguonomis.
5.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame 3 mm storio lakštą ir stikline spaudžiame apskritimus (7 cm skersmens).
6.
Vieną pusę įspaudžiame į cukrų su aguonomis. Sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę vėl spaudžiame į cukrų su aguonomis. Ir vėl sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę spaudžiame į cukraus-aguonų masę.
7.
Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos cukruota puse į viršų.
8.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
AUTORIUS: Oksana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital