Autorius apie receptą:
Dalinuosi greitai pagaminamų ir gardžių sausainių "Skarelės "receptu. Gaminant šiuos sausainiukus drąsiai kvieskite į pagalbą ir vaikučius. Bus puiki akcija - atrakcija
Dalinuosi greitai pagaminamų ir gardžių sausainių "Skarelės "receptu. Gaminant šiuos sausainiukus drąsiai kvieskite į pagalbą ir vaikučius. Bus puiki akcija - atrakcija visai šeimai. (...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų
varškės
250 gramų
kvietinių miltų
250 gramų
sviesto
(kambario temperatūros)
5 šaukštai
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę ir minkštą, kambario temperatūros sviestą gerai išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir užminkyti tešlą.
3.
Tešlą dėti ant miltais pabarstyto stalo ir iškočioti maždaug 4 mm storio lakštą. Stilkine išspausti apskritimus.
4.
Kiekvieno apskritimo vieną pusę apiberti cukrumi, jį perlenkti pusiau, šiek tiek suspausti, vėl užberti cukraus ir darsyk perlenkti pusiau, dar suspausti. Išdėlioti kepimo popieriuje išklotoje skardoje, paliekant tarpelius, dar pabarstyti cukrumi.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.