Varškės pyragėliai su obuoliu

AUTORIUS:
Lena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Varškės pyragėliai su obuoliu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g varškės
30 g miltinio cukraus
3 – 4 obuoliai
250 g margarino VILNIAUS kepiniams
250 g miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę gerai ištrinkite. Obuolius nusilupkite, pašalinkite sėklalizdžius, ir supjaustykite skiltelėmis. Margariną sumaišykite su varške ir miltais. Gerai suminkytą tešlą iškočiokite (prieš kočiojant palaikykite šaldytuve, tada ne taip lips prie rankų), išpjaustykite apskritimus. Į jų vidų dėkite po obuolio skiltelę ir perlenkite, dėkite į kepimo formą. Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje 25 – 30 minučių. Iškepusius apibarstykite miltiniu cukrumi.
AUTORIUS: Lena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2018-10-28 07:18
O cukraus į tešlą nereikia? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital