Varškės pyragas "Varškėtainis"

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
 Varškės pyragas "Varškėtainis"
 Varškės pyragas "Varškėtainis"
 Varškės pyragas "Varškėtainis"
 Varškės pyragas "Varškėtainis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Trupiniams:
300 g. miltų;
125 g. sviesto arba margarino;
2 šaukštai cukraus;

Varškės masei:
500 g. varškės;
2 tryniai;
1 kupinas šaukštas kakavos;
3/4 stiklinės cukraus;
1 šaukštas krakmolo;
1 šaukštas manų arba avižinių dribsnių;
dar reiks 5 - 6 obuolių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš produktų skirtų trupiniams padarom trupinius ir jais isklojame skardelės dugną. Trynius sumaišome su kakava, tada šią masę pilame į varškę, beriame cukrų, krakmola, dribsnius ir viską išmaišome. Ant rupinių masės dedame obuolius pjaustytus skiltelėmis, tada pilame varškės masę ir vėl dedame pjaustytus obuoliukus.
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
VilmienėG
2011-02-18 15:24
Na o toliau-kiek kokioj temperatūroj kepti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital