Varškės pyragas su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Jei dar vis neapsisprendžiate kokį pyragą kepti, labai rekomenduoju jums dar vieną gardaus, lengvai ir greitai pagaminamo pyrago receptą. Tai varškės pyrgas su uogiene ir Jei dar vis neapsisprendžiate kokį pyragą kepti, labai rekomenduoju jums dar vieną gardaus, lengvai ir greitai pagaminamo pyrago receptą. Tai varškės pyrgas su uogiene ir migdolų riekelių "kepurėle". Šį pyragą šeimai kepiau jau ne vieną kartą, vis su skirtingomis uogienėmis ir patikėkit, nuo stalo buvo nušluotas akimirksiu. Beje, palaukite kol pyragas atvės, tik tuomet pjaukite. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
250 gramų uogienės (juodųjų serbentų, vyšnių, spanguolių ar kitos mėgstamos)
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
200 gramų sviesto (tirpinto)
180 gramų varškės
100 gramų migdolų drožlių (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, suplakti iki purios masės. Į paruoštą masę pilti tirpintą ir atvėsintą sviestą, išmaišyti.
2.
Į kit1 dubenį sudėti varškę, sutrinti šakute, tuomet sudėti į dubenį su plaktais kiaušiniais. Išmaišyti mentele arba elektriniu plakikliu. Į varškės masę įsijoti miltus su kepimo milteliais ir perplakti.
3.
Kepimo formą (naudojau 23 cm) ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti pusę masės, ant viršaus šaukštu dėti uogienę, kad padengtų visą plotį, tuomet ant viršaus sudėti likusią varškės masę, ant viršaus gausiai užbarstyti migdolų drožlių.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Ar pyragas iškepęs, tikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti neapsivėlęs tešla.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital