Varškės pyragas su razinomis

AUTORIUS:
Aušrinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės pyragas su razinomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikiems savaitgalio pusryčiams labai tinka varškės pyragas su razinoms, kuris šiek tiek primena varškėtį. Tobulas prie kavos ar arbatos puodelio. Puikiems savaitgalio pusryčiams labai tinka varškės pyragas su razinoms, kuris šiek tiek primena varškėtį. Tobulas prie kavos ar arbatos puodelio. Aušrinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
95 gramai kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
30 gramų cukraus
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
5 vienetai kiaušinių
200 gramų varškės
100 gramų cukraus
80 gramų sviesto
1 saujelė razinų
2 šaukštai kakavos
20 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui į dubenį sudėti sviestą, įberti cukraus ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir plakti iki kol masė taps puri.
2.
Į kitą dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir mišinį įsijoti į dubenį su sviesto ir cukraus mase. Išmaišyti. Paruoštą tešlą iškočioti kepimo formos, kurioje kepsite, dydžio, aš naudojau 22 cm formą.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti paruoštą tešlos lakštą, pabadyti šakute ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių, kol vos parus, tuomet atidėti atvėsti.
4.
Varškės masei į dubenį sudėti varškę, dėti sviestą, berti razinas, išmaišyti. Dėti po vieną trynį (baltymus atskirti į kitą dubenį), vis permaišyti. Įsijoti miltus ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį su baltymais suberti cukrų, gerai išplakti, tuomet atsargiai sudėti į dubenį su varške ir permaišyti.
6.
Į dubenėlį įdėti kelis šaukštus paruoštos varškės masės, įberti kakavos ir išmaišyti.
7.
Ant pagrindo sudėti varškės masę, ant viršaus keliose vietose išdėlioti varškės masę su kakava.
8.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol iškeps. Prieš pjaustant, palikti, kol pravės
9.
Viršų galima papuošti glajumi: sumaišyti citrinos sulčių su cukraus pudra iki norimos konsistencijos.
AUTORIUS: Aušrinė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital