Varškės pyragas su obuoliais ir baltu šokoladu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės pyragas su obuoliais ir baltu šokoladu
Varškės pyragas su obuoliais ir baltu šokoladu
Varškės pyragas su obuoliais ir baltu šokoladu
Autorius apie receptą: Labai gardus pyragas pagal šį receptą pavyko. Vietoje obuolio galite naudoti ir kitus vaisius ar uogas pagal savo skonį, bet ir su obuoliuku labai skanu. Receptas skirtas 20 cm Labai gardus pyragas pagal šį receptą pavyko. Vietoje obuolio galite naudoti ir kitus vaisius ar uogas pagal savo skonį, bet ir su obuoliuku labai skanu. Receptas skirtas 20 cm skersmens apvaliai formai. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
65 gramai miltų
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
50 gramų sviesto (minkšto)
30 gramų cukraus
25 mililitrai pieno
1/3 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
250 gramų kreminės varškės
160 gramų obuolių (užteko 1 obuolio)
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų balto šokolado
10 gramų krakmolo
pagal skonį vanilės
pagal skonį cukraus
Trupiniams:
80 gramų miltų
40 gramų sviesto (šalto)
40 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir sviestu, įpilti pieną, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir dar šiek tiek paplakti iki vientisos masės. Supilti tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
2.
Varškę, kiaušinius, grietinėlę, vanilę, cukrų ir krakmolą išplakti, įmaišyti išlydytą šokoladą ir supilti paruoštą įdarą į torto formą. Vėl dėti į orkaitę ir kepti apie 20 minučių.
3.
Obuolį nulupti, supjaustyti mažais gabalėliais, apšlakstyti citrinų sultimis.
4.
Sviestą, cukrų ir miltus sutrinti tarp pirštų į trupinius.
5.
Ant varškės sluoksnio sudėti obuolius, ant viršaus užbarstyti trupinius ir dar kepti 30 - 35 minutes. Likus 15 minučių iki galo, nustatyti, kad keptų tik viršus. Iškepusį pyragą palikti atvėsti formoje, po to įdėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital