Varškės pyragas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Ar Jums taip būna, kad tiesiog „nagus niežti“, kaip norite iškepti kokį nors skanėstą? Man, žinokite, būna - paskutiniu metu visi kepiniai iš įkvėpimo. Kol mergaitės Ar Jums taip būna, kad tiesiog „nagus niežti“, kaip norite iškepti kokį nors skanėstą? Man, žinokite, būna - paskutiniu metu visi kepiniai iš įkvėpimo. Kol mergaitės atostogauja kaime, leidžiu sau gaminti tik tai, ko pati labai užsinoriu. Iš to didelio noro dalinuosi su Jumis dar vienu skaniu pyrago receptu. Receptą radau kulinariniame žurnale „Verdu ir kepu“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai obuolių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas cukranendrių cukraus (tinka rudasis)
Tešlai:
100 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto (šalto)
80 gramų cukraus pudros
Varškės įdarui:
500 gramų kreminės varškės (tinka kepinių)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
40 gramų kukurūzų krakmolo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai sviestą sukapojame su miltais ir cukraus pudra iki trupinių. Galima šaltą sviestą tarkuoti, vis padažant į miltų ir cukraus pudros mišinį. Paskui sviestuotus trupinius dar patrinti pirštų galiukais, kad jie būtų birūs.
2.
Trupinius sudedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir gerai suspaudžiame.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais.
5.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame obuolių kubelius, pabarstome ruduoju cukrumi ir patroškiname keletą minučių, kol obuoliai suminkštės.
6.
Varškės sluoksniui varškę išsukame su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Įmaišome krakmolą.
7.
Ant iškepusio pado sukrečiame obuolius. Ant viršaus paskirstome varškės masę.
8.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min.
Patarimai:
Kepimo forma 22 – 24 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital