Varškės pyragas su migdolais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Varškės pyragas su migdolais
Varškės pyragas su migdolais
Varškės pyragas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:

300 g kvietinių miltų
100 g cukraus
3 kiaušinių tryniai
35 g grietinės, 30 % riebumo
70 g sviesto 
1 a.š. kepimo miltelių

Riešutų įdarui:

100 g migdolo riešutų
100 g cukraus

Varškės įdarui:

540 g varškės
30 g manų kruopų
100 g cukraus
3 kiaušinių baltymai
1 a.š. vanilinio cukraus

Sviestas skardai patepti
20 ml vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
 
Miltus sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, sviestu, grietine ir kiaušinio tryniais. Trinti, kol viskas gerai išsimaišys ir pasidarys trupiniai. Trečdalį tešlos trupinių atidėkite ir statykite į šaldytuvą.
 
Likusią tešlą sumaišyti su trupučiu vandens ir minkykite, kol taps vientisa. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir iškloti sviestu pateptos kepimo formos dugną ir šonus.
 
Riešutus pasmulkinti ir sumaišykite su cukrumi.
 
Varškę pertrinti per sietelį arba sutrinti elektriniu trintuvu, kad neliktų gumulėlių.
Į varškę įmaišyti cukrų ir manų kruopas. Gerai išmaišykite.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
 
Ant tešlos tolygiai paskirstyti riešutus su cukrumi, ant jų pilti varškės įdarą ir apibarstyti atidėtos tešlos trupiniais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital