Varškės pyragas su beprotiškai skaniu citrininiu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės pyragas su citrininiu kremu
Autorius apie receptą: Rekomenduoju išbandyti su karšto gėrimo puodeliu - tikras malonumas. Rekomenduoju išbandyti su karšto gėrimo puodeliu - tikras malonumas. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
100 gramų biskvitinių pirštelių (ar kitų sausainių)
7 šaukštai sviesto (tirpinto)
Įdarui:
500 gramų kreminės varškės (naudojau President)
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai miltų
Kremui:
100 gramų cukraus
6 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 vienetas citrinų
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagrindui: damų piršteliu sumalame elektriniu trintuvu ir sumaišome su lydytu sviestu. Torto formą išklojame sviestiniu popieriumi ir tolygiai paskirstome sausainius, šiek tiek paspaudinėjame, kad pagrindas būtų tvirtesnis.
2.
Įdarui: atskiriame kiaušinių tryniu nuo baltymų. Trynius išsukame su 50 gr cukraus bei sviestu. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos, likusį 50 gr cukraus ir išplakite iki standžių putų. Varškę gerai išmaišykite su tryniais, sudėkite miltus ir atsargiai įmaišykite baltymus. Gautą masę supilkite ant pagrindo ir kepkite orkaitėje, kol viršus gražiai paruduos.
3.
Kremui kiaušinį išplakame su cukrumi, kol jis šiek tiek pabals, nutarkuojame gerai nuplautos karštu vandeniu citrinos žievelę ir išspaudžiame sultis. Sudedame į kiaušinio plakinį ir supilame išlydytą atvėsintą sviestą. Gerai išplakite ir dėkite į mikrobangę 1 min. Išėmę paplakite ir taip procedūrą kartojau 4 kartus. Pavyko nuostabus tirštas kremas. Šis kremas tikras atradimas ir tikras GĖRIS..;)
4.
Ant atvėsusio pyrago užtepame taip pat atvėsintą kremą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
milda
2018-04-22 22:17
o jei neturi mikrobangės / ATSAKYTI
Simona
2018-04-23 09:14
Galima bandyti tiesiog kaitinti garų vonelėje ar ant nedidelės kaitros, nuolat maišant prikaistuvyje, bet nesu tikra, ar pavyks identiškas rezultatas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital