Trupininis varškės pyragas su avietėmis ir kokosu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Trupininis varškės pyragas
Trupininis varškės pyragas
Trupininis varškės pyragas
Autorius apie receptą: Gaminant šį pyragą yra visiškai nesvarbu ar naudosite šviežias, ar atitirpdintas avietes. Be to, neturint aviečių jas galima pakeisti mėlynėmis. Taip pat labai tiks ir Gaminant šį pyragą yra visiškai nesvarbu ar naudosite šviežias, ar atitirpdintas avietes. Be to, neturint aviečių jas galima pakeisti mėlynėmis. Taip pat labai tiks ir aviečių, mėlynių ar juodųjų serbentų uogienė. Pyrago gaunasi tkrai nemažai, todėl užteks didesnei grupelei žmonių. Matavimui naudoju 240 ml stiklinę. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 ir 3/4 stiklinės miltų (naudoju 250 ml stiklinę)
125 gramai sviesto (šalto)
0.5 stiklinės kokoso drožlių
1/4 stiklinės cukraus
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
450 gramų varškės 9%
200 gramų aviečių (šviežių ar atitirpintų)
125 gramai grietinės
2 vienetai kiaušinių
2/3 stiklinės cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
2.
Tešlai viename inde sumaišome miltus, kokoso drožles, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską. Sudedame kubeliais supjaustytą sviestą ir suminkome rankomis. Minkome tol, kol iš tešlos susiformuos trupiniai. Dedame į šaldytuvą.
3.
Įdarui kitame inde išplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakame elektriniu plakikliu kelias minutes, kol gauname kreminę, gelsvą masę. Tada sudedame varškę ir grietinę, išplakame elektriniu plakikliu.
4.
Į kepimo indą aukštesniais kraštais patiesiame kepimo popierių. Aš naudojau stačiakampį stiklinį kepimo indą (30 cm x 19 cm).
5.
Į kepimo indą sutrupiname ¾ tešlos, prispaudžiame prie dugno. Supilame varškės įdarą, tolygiai išdėliojame avietes ir ant viršaus sutrupiname likusią tešlą.
6.
Pyragą kepame 30 min. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir patiekiame.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Vile
2019-07-29 22:26
Na nereikia zmoniu apgaudineti, kad pyragas kepamas 30minuciu , maziausiai reikia kepti valanda laiko, po 30miuciu pyrago vidus visiskai skystas ir neiskepes. ATSAKYTI
Simona
2019-07-30 09:19
Visos orkaitės skirtingos, todėl ir kepimo laikas gali šiek tiek skirtis. Bet čia ne tas atvejis :) Pyragas dedamas kepti į iki 200 C laipsnių jau įkaitintą orkaitę, todėl tikrai iškeps. O iškepusį reikia palikti visiškai atvėsti, kaip ir parašyta recepte, kad varškės įdaras sutvirtėtų :) ATSAKYTI
Siga
2019-03-14 15:20
Nerealus varškės ir aviečių pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital