Varškės pyragas "Apelsinas"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
Varškės pyragas "Apelsinas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Varškės įdarui:
300 g varškės
1 kiaušinis
0,5 stiklinės cukraus
1 šaukštas miltų
vanilinio cukraus
apelsino žievelių (sumalti džiovintą žievelę arba geltoną žievelę nutarkuoti nuo apelsino) // Aptepimui:
kondensuoto pieno su cukrumi
apelsino žievelės
Tešlai:
400 g miltų
2 kiaušinių tryniai
1 kiaušinio baltymas
125 g cukraus
100 g sviesto
70 g grietinės
1 šaukštelis kepimo milteliųAptepimui:
kondensuoto pieno, apelsino žievelių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: sumaišykite visus komponentus. Tešlai: Sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kepimo milteliais. Tešlą išminkyti, padėti 2 valandoms į šaldytuvą. Plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti naudojamos skardos dydžio stačiakampiais. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Patiesti vieną lakštą. Jį padengti varškės kremu. Dėti ant viršaus kitą lakštą ir jį taip pat padengti varške. Taip sluoksniuoti, kol visi lakštai bus baigti. Viršutinis sluoksnis - tešlos lakštas. Į kondensuotą pieną įberti apelsino žievelių, išmaišyti ir aplieti pyragą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40-50 minučių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital