Varškės pyragas su uogomis - nesudėtingas ir gardus

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Varškės pyragas su uogomis
Varškės pyragas su uogomis
Varškės pyragas su uogomis
Varškės pyragas su uogomis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, gaivus ir labai skanus pyragas. Vietoje šilauogių ir mėlynių uogienės galite naudoti ir kitas mėgstamas (tiek šviežias, tiek šaldytas) uogas ir uogienę. Lengvai pagaminamas, gaivus ir labai skanus pyragas. Vietoje šilauogių ir mėlynių uogienės galite naudoti ir kitas mėgstamas (tiek šviežias, tiek šaldytas) uogas ir uogienę. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kreminės varškės (naudojau saldžią vanilinę)
4 vienetai kiaušinių
100 gramų mėlynių uogienės
2 saujos šilauogių (arba mėlynių)
1 vienetas citrinos žievelės
Pagrindui:
360 gramų sausainių
80 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrinti iki trupinių. Sumaišyti su lydytu sviestu. Sudėti ant kepimo formos dugno, paspausti ir išlyginti. Naudojau 26 cm skersmens formą.
2.
Varškę sumaišyti su kiaušiniais, tarkuotą citrinos žievele. Jeigu naudosite nesaldžią varškę, cukraus dėkite pagal skonį.
3.
Ant sausainių pagrindo dėti mėlynių uogienę, šilauoges ir ant viršaus varškės masę.
4.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje formoje apie 1 valandą. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Margo
2020-06-02 00:31
Koks nerealus pyragas. Jau 3 kartą kepu ir vis išdalinu svečiams o sau paskanauti ir nelieka. ATSAKYTI
Margo
2020-06-02 00:36
Tiesa, gaminu šiek tiek kitaip. Varškę pati pasidarau iš 0.9%, įpilu kefyro ir cukraus. Sviesto dedu visa pakelį, nes 80 g pasirodė per mažai. Tiesa, dedu 3 pakelius sausainių, o forma naudoju 28cm ATSAKYTI
grecius
2021-05-23 13:01
Smagu skanu gardu ATSAKYTI
Marija
2020-01-13 00:23
Puikus pyragas. Kai kepiau naudojau kepiniams skirta vaniline varske, kuri ir taip yra gana saldi, del to su uogiene reikėtų elgtis santūriai, kitaip gali būti per saldu. Kai kepiau antrąkart, naudojau uogienę kurioje mažiau cukraus, gavosi gaivesnis. Bet iš esmės pyragas geras, svečiams įdėjau išsinešimui. Pasiteisino, ir labai lengva pagaminti. Ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital