Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų
varškės
2 vienetai
kiaušinių
70 mililitrų
pieno
60 gramų
cukraus
50 gramų
miltų
šiek tiek
mėlynių
(šaldytos ar šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 30 gr cukraus berkite į trynius, supilkite pieną, sudėkite pertrintą varškę, išmaišykite. Suberkite miltus, dar kartą išmaišykite.
2.
Baltymus išplakti iki purumo, suberkite likusį cukrų, atsargiai išmaišykite. Baltymų masę dalimis įmaišykite į tešlą. Viską supilkite į kepimo formą, užberkite uogų.
3.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Kai pyragas atvės, bent 2 valandas palaikyti šaldytuve.