Varškės pyragas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės pyragas
Labai tinka Kalėdų stalui.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų miltų
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
800 gramų varškės
3 šaukštai aliejaus
2 pakeliai pudingo (milteliai)
500 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui reikia ištirpinti sviesta, sumaišyti su cukrumi, 1 kiaušiniu, miltais ir kepimo milteliais, tešlą padėti šaltai. Tešlą turi gautis tokia, kad būtų nelabai kieta.
2.
Kol tešla šąla, reikia paruošti įdarą.
3.
Išplakti 2 kiaušinius su cukrumi ir aliejumi, sudėti varškę ir gerai išmaišyti.
4.
Kitame inde sumaišyti pieną su pudingo milteliais (į pudingo receptą ant pakuotės nežiūrėti). Kiaušinių ir pudingo mases gerai išmaišyti.
5.
Masė turi būti gana skysta (kefyro konsistencijos).
6.
Atsidarančią formą išlipdyti pagrindo tešla, formuojant 2 cm aukščio kraštelius, tam kad neišbėgtų įdaro masė. Supilti įdarą ir kepti iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepti apie valanda. Skanaus:)
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital