Varškės pyargas

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Varškės pyargas
Varškės pyargas
Varškės pyargas
Varškės pyargas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
250 g cukraus 
50 g kakavos
mažas indelis grietinės (20 proc.) 
šaukštelis kepimo miltelių 
200 g sviesto
vanilinis cukrus

Įdarui:
500 g varškės
indelis kondensuoto pieno 
0,5 stiklinės cukraus 
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: sviestą ištirpiname, įmaišome cukrų, kakavą ir gerai išminkome. Tada įmaišome miltus, kepimo miltelius, grietinę ir vanilinį cukrų. Suminkome ir užšaldome. Įdaras: atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Varškę ištriname su kiaušinio tryniais išplaktais su cukrumi. Tada įmaišome kondensuotą pieną (pusė indelio). Kiaušinio baltymą išplakame su šaukšteliu krakmolo iki putų ir įmaišome putas į varškės masę. Atgnybkite trečdalį tešlos ir įdėkite vėl į šaldytuvą. Skardą išklojame tešla, sudedame varškės įdarą ir pyrago viršų apibarstome tarkuota likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Aneta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
frosia
2011-01-06 16:39
o mažas indelis grietinės tai čia kiek gramu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital