Varškės lietiniai su aguonomis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės lietiniai su aguonomis
Autorius apie receptą: Lietiniai kvapnūs, lyg varškės spurgos. Lietiniai kvapnūs, lyg varškės spurgos. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų pieno
250 gramų varškės 9%
250 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 gramai druskos
pagal poreikį vanilinio cukraus
pagal skonį cukraus
pagal poreikį aguonų
Kepimui:
šiek tiek riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus su kepimo milteliais persijoti.
2.
Sutrinti elektriniu trintuvu kiaušinius su cukrumi, varške, vaniliniu cukrumi, druska iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišyti pieną. Suberti sijotus miltus su kepimo milteliais, išmaišyti. Suberti aguonas, išmaišyti. Supilti tirpintą sviestą, išmaišyti.
3.
Keptuvę gerai įkaitinti, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Pirmą kepimą keptuvę patepu riebalais.
Patarimai:
Bandžiai kepti ir be kepimo miltelių, rezultatas tikrai ne toks. Todėl rekomenduoju gaminti tik su kepimo milteliais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital