Varškės kupolas

AUTORIUS:
Darius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės kupolas
Autorius apie receptą: Kai norisi palepinti šeimyną, bet tortams kepti laiko nėra. Kai norisi palepinti šeimyną, bet tortams kepti laiko nėra. Darius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
100 gramų grietinės
8 vienetai sausainių
1 sauja želė saldainių
1 sauja razinų
1 sauja sūdytų žemės riešutų
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai vandens
1 šaukštas kakavos
1 šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę sutrint elektriniu trintuvu su cukrum ir grietine (jos dėjau pagal varškę - masė turi būt gana šlapia).
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikt kol išbrinks. Kai želatina išbrinksta, ištirpint virš karšto vandens, ir truputį pravėsinus supilti į varškę. Sudėt trupintus sausainius, razinas ir pasmulkintus riešutus. Pusę masės sumaišyt su kakava. Želė saldainius pasmulkint ir sudėt į masę, truputį jų pasiliekant.
3.
Dubenį iškloti maistine plėvele. Ant dungo sudėti saldainių gabalėlius, tada krėst baltą masę, po to - kakavinę.
4.
Truputį paslėgti ir palaikyti šaldytuve per naktį. Ryte skanauti su šeima, užgeriant kava ar arbata. Skanaus!
AUTORIUS: Darius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Elžbieta
2016-10-19 13:18
šaunuolis, kad mano vyras taip nustebinti sugalvotų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital