Varškės kremo ir braškių tortas

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės kremo ir braškių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
5 kiaušinių
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės krakmolo
0,5šaukštelio kepimo miltelių

Kremui:
1 stiklinės maskarponės sūrio  arba riebios varškės
2 stiklinių plakamosios grietinėlės
2 šaukštų miltinio cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
500 g braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti sumaišytus sausuosius produktus ir viską išmaišyti. Tešlą pilti ant kepamuoju popieriumi išklotos orkaitės skardos. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 10 minučių. Biskvitą apversti ant kito, cukrumi pabarstyto kepamojo popieriaus. Apkloti drėgnu virtuviniu rankšluoščiu ir palikti ataušti.

Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudėti kambario temperatūros maskarponę/varškę ir išsukti. At ataušusio biskvito užtepti pusę perpus pjaustytų braškių. Suvynioti, įdėti 1-2 val. į šaldytuvą. Prieš patiekiant biskvitą aptepti likusiu kremu ir papuošti braškėmis.

Skanaus!

 

AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital