Varškės keksiukai su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Varškės keksiukai su uogomis
Autorius apie receptą: Varškės keksiukai yra toks kepinys, kuris būna skaniausias dar šiltas. Pagaminti pagal šį receptą jie ir kitą dieną būna minkšti. Atvėsusius reikia laikyti uždarame inde. Varškės keksiukai yra toks kepinys, kuris būna skaniausias dar šiltas. Pagaminti pagal šį receptą jie ir kitą dieną būna minkšti. Atvėsusius reikia laikyti uždarame inde. Geriau kepti metalinėje formoje – šonai ir viršus buvo apskrudę, o vidus minkštas. Miltų kiekis gali skirtis. Naudojau birią varškę, kuri buvo sausa. (...daugiau) Aušra, Skanauk su Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
250 gramų varškės 9% (naudojau birią varškę)
130 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
100 mililitrų kefyro
90 gramų cukraus
60 gramų sviesto (tirpinto)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
0.5 stiklinės uogų (šviežių ar šaldytų)
1/4 šaukštelio kvietinių miltų
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę, kiaušinius, kefyrą, sviestą, cukrų, vanilinį cukrų sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska. Juos išsijoti ir suberti į varškės masę. Viską atsargiai išmaišyti. Tešla turėtų būti kiek tirštesnė nei grietinė. Jeigu tešla per tiršta, galima įpilti daugiau kefyro.
3.
Keksiukų formą ištepti sviestu, paskirstyti tešlą.
4.
Įdarui uogas sumaišyti su miltais. Po vieną, dvi uogas uždėti ant tešlos viršaus, įspausti.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 22-28 min režimu viršus-apačia, po to dar kelias minutes kepti su vėjeliu, kad viršus apskrustų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital