Varškės keksas su šokolado lašeliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės keksas su šokolado lašeliais
Autorius apie receptą: Labai skanus keksas - toks purus, minkštas, o dar ta apelsinų žievelė. Su pieno stikline, su arbata ar prie kavos. Verta pabandyti. Labai skanus keksas - toks purus, minkštas, o dar ta apelsinų žievelė. Su pieno stikline, su arbata ar prie kavos. Verta pabandyti. Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų varškės
300 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
300 gramų cukraus
1 vienetas apelsinų (nutarkuotos žievelės)
150 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų šokolado lašelių
1 šaukštas acto
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę pertrinti arba per sietelį, arba elektriniu trintuvu.
2.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi iki baltumo elektriniu plakikliu. Mušti po vieną kiaušinį, gerai išplakant kaskart. Man išėjo balta, puri masė. Sudėti apelsino žievelę, varškę ir išmaišyti. Berti miltus ir actu nugesintą sodą, išmaišyti. Įmaišyti šokoladą. Sudėti tešlą į kekso formą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, jei įkišus į tešlą ir ištraukus jis sausas, vadinasi iškepė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital