Minkštučiai varškės ir obuolių sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės ir obuolių sausainiai
Autorius apie receptą: Šie sausainiai yra labai lengvai pagaminami, o obuoliai suteikia gaivumo. Tai lyg maži pyragėliai su obuoliais. Šie sausainukai nėra labai saldūs, tad jeigu mėgstate saldžiau, Šie sausainiai yra labai lengvai pagaminami, o obuoliai suteikia gaivumo. Tai lyg maži pyragėliai su obuoliais. Šie sausainukai nėra labai saldūs, tad jeigu mėgstate saldžiau, cukrus kiekį galite padidinti. (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų miltų
250 gramų varškės
200 gramų sviesto (minkšto)
3 vienetai obuolių
70 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio storio griežinėliais/skiltelėmis.
3.
Į virtuvės kombaino indą sudėkite miltus, druską, cukrų, varškę ir sviestą ir išminkykite tešlą (jis turėtų būti minkšta, bet ne lipni). Jeigu neturi kombaino, į dubenį suberkite miltus, sudėkite gabalėliais pjaustytą sviestą, dėkite varškę, druską, cukrų ir minkykite tešlą.
4.
Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus (aš naudojau kočiojimo kilimėlį) plonai iškočiokite. Išpjaukite apvalia sausainių forma (arba stikline) sausainius.
5.
Į kiekvieno apskritimo vidų dėkite obuolio skiltelę ir sulenkite per pusę, panašiai kaip pyragėlį. Šonus sulipdykite pirštais. Sudėkite sausainius į kepimo popieriui išklotą skardą, patepkite suplaktu kiaušiniu bei pabarstykite rudu cukrumi.
6.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 - 25 minutes (tikslus laikas priklausys nuo sausainių dydžio), kol jie taps sodriaiauksinės spalvos.
7.
Išimkite iš orkaitės ir ataušinkite ant grotelių. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital