Varškės ir obuolių pyragas

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Varškės ir obuolių pyragas
Varškės ir obuolių pyragas
Varškės ir obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 obuolių
Tešlai:
1 šaukštelio mielių
0,5 puodelio pieno
200 g miltų
50 g cukraus
50 g margarino VILNIUS kepiniams
1 žiupsnelio druskos
Aguonų įdarui:
125 ml pieno
1 šaukšto išlydyto margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukšto manų kruopų
100 g aguonų
70 g cukraus
Varškės įdarui:
2 kiaušinių trynių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
70 g cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
2 šaukštų pieno
300 g varškės
2 šaukštelių krakmolo
1 šaukšto citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles išmaišome su pienu, pilame šiek tiek miltų (50g), cukraus, druskos ir gerai išmaišome. Paliekame šiltoje vietoje 30min.
Po to į pakilusią tešlą beriame likusius miltus, ištirpintą margariną ir gerai išminkome. Pieną užverdame su manų kruopomis, supilame išlydytą margariną, suberiame cukrų, galiausiai suberiame aguonas, gerai išmaišome ir paverdame dar 5 minutes. Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir margarinu. Kartu sumaišome vanilinį cukrų, pieną, varškę, krakmolą ir citrinos sultis. Tešla išklojame kepimo formą. Ant tešlos sukrečiame varškės įdarą ir užpilame aguonų įdaru. Ant viršaus pyrago sudedame išvalytus ir supjaustytus obuolius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30-35 minutes. Gero apetito!
AUTORIUS: Vida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital