Varškės ir moliūgų spurgos

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Varškės ir moliūgų spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
300 g moliūgų uogienės arba košės
3 kiaušiniai
1 puodelis miltų
80 g cukraus
1 žiupsnelis sodos
1 žiupsnelis druskos
Aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Giliame dubenyje sumaišome: varškę, moliūgų košę, kiaušinius, cukrų, sodą ir druską. Po to suberiame miltus ir išminkome.
Suformuojame ilgą volelį. Jį supjaustome nedideliais gabaliukais.
Įkaitiname aliejų (apie 350-400 ml) ir dedame spurgas. Verdame, kol gražiai pagelsta (5 min.).
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų - išgriebtas spurgas dedame ant vienkartinių rankšluosčių.
AUTORIUS: Ieva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Diana
2019-11-16 07:34
Vakar kepėm ir nenusivylėm! Man tik reikėjo daugiau nei dvigubai miltų. Ir moliūgo visai ne pasijautė :) Niam niam ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital