Trupininis pyragas su varške ir moliūgais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trupininis pyragas su varške ir moliūgais
Trupininis pyragas su varške ir moliūgais
Trupininis pyragas su varške ir moliūgais
Autorius apie receptą: Pyragas tiesiog tobulai atitinka mano skoni - traški apačia, lengvas ir minkštas vidus ir tiesiog byrantis trapus viršus. Rekomenduoju išmėginti Pyragas tiesiog tobulai atitinka mano skoni - traški apačia, lengvas ir minkštas vidus ir tiesiog byrantis trapus viršus. Rekomenduoju išmėginti Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Trupiniams:
1 stiklinė miltų
1 stiklinė graikinių riešutų
115 gramų sviesto (šalto, pjaustyto kubeliais)
3/4 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės rudojo cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų varškės
3/4 stiklinės moliūgų tyrės (receptas čia)
0.5 stiklinės cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
Viršui:
1 stiklinė grietinės
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite kepimo popieriumi 23*23 cm kvadratinę kepimo formą.
2.
Į virtuvės kombainą sudėkite miltus, cukrų, druską ir sviestą ir malkite iki stambių trupiniu konsistencijos. Įberkite riešutus ir viską kartų sumalkite, tik nepersistenkite. Tešla neturi susijungti, o tik riešutai - susimalti. Suberkite avižinius dribsnius ir malkite iki stambių trupinių konsistencijos. Atidėkite 1 stiklinę tešlos/trupinių, o likusią tešlą įberkite į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite lengvai spausdami - tiesiog išklokite tešla dugną. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 - 20 minučių.
3.
Likusią tešlą (1 stiklinė) paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 5-10 minučių, kol iškeps. Ataušinkite.
4.
Ruošiame įdarą: visus įdaro ingredientus sumaišykite iki vientisos masės (galima mikseriu arba virtuvės kombainu). Paskirstykite įdarą tolygiai ant tešlos ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite 20 minučių arba kol įdaras sustings, o jo šonai lengvai pakils (arba pradės kilti).
5.
Kol įdaras kepa, paruoškite vištutinė sluoksnį: sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Išimkite pyragą iš orkaitės ir patepkite grietinės sluoksniu. Grąžinkite į orkaitę ir kepkite 5 - 8 minutes. Išimkite iš orkaitės ir ataušinkite.
6.
Pabarstykite viršų iškeptais (ir atvėsintais) trupiniais ir lengvai juos įspauskite. Įdėkite pyragą į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms. Supjaustykite ir ragaukite. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital