Varškės ir maskarponės tortas be glitimo

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės ir maskarponės tortas be glitimo
Autorius apie receptą: Gaivus ir labai skanus tortas su mangais. Kiekvienas kąsnelis sutirpsta burnoje. Gaivus ir labai skanus tortas su mangais. Kiekvienas kąsnelis sutirpsta burnoje. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
120 gramų migdolų miltų
80 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 gramų mango tyrės
300 gramų grietinės
300 gramų grietinėlės
215 gramų varškės (apytikriai)
215 gramų maskarponės sūrio (apytikriai)
120 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
30 gramų želatinos
Viršui:
340 gramų konservuotų ananasų (apytikriai)
150 mililitrų ananasų sulčių (naudojau nuo konservuotų ananasų)
120 gramų braškių tyrės (saldintų)
5 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui į skirtingus dubenėlius atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
2.
Į dubenį su tryniais suberti cukrų ir išplakti iki baltumo.
3.
Į dubenį su baltymais įberti druskos ir išplakti iki purumo.
4.
Pusę baltymų sudėti į dubenį su tryniais ir išmaišyti šluotele, tuomet suberti migdolų miltus, išmaišyti ir sudėti likusius baltymus, dar kartą šluotele permaišyti neskubant, kad patektų kuo mažiau oro.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Ar iškepė tikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į biskvitą ir ištraukus, jis turi likti švarus. Iškepusį biskvitą atvėsinti formoje, o tik tuomet išimti ir perpjauti pusiau.
6.
Kremui į dubenį sudėti varškę, maskarponę, suberti cukrų, sudėti mangų tyrę, grietinę, įpilti grietinėlę ir išmaišyti elektriniu plaktuvu iki purumo.
7.
Į dubenėlį įpilti vandens, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks. Tuomet ištirpinti garų vonelėje ir supilti į dubenį su kremu. Išmaišyti.
8.
Į 28 cm skersmens tortinę dėti biskvitą, sudėti pusę paruošto kremo, tuomet dėti antrą biskvito dalį ir užpilti likusiu kremu. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol pilnai sustings.
9.
Užpilui į dubenį supilti ananasų sultis, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks, ištirpinti garų vonelėje.
10.
Trintas braškes sudėti į dubenį, supilti želatiną ir išmaišyti. Paruoštą masę užpilti ant torto viršaus, tuomet išdėlioti ananasų griežinėlius ir dėti vėl į šaldytuvą iki kol sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital