Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
3 skiltelių česnako
Mėgiamų mėsos prieskonių - pagal skonį
250 g liesos varškės (būtinai liesos ir jokios kitos)
1 kiaušinio
100 g fermentinio sūrio
Svogūnų laiškų ar krapų (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynais ir sūriu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital