Varškės spurgos su uogų įdaru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės spurgos su uogų įdaru
Autorius apie receptą: Varškės spurgos kepamos nuo neatmenamų laikų ir atrodo, kad ką čia joms dar ir bepridursi, bet ilgiau pagalvojus, juk varškė ir braškės, tai puikus "duetas", tai kodėl jo Varškės spurgos kepamos nuo neatmenamų laikų ir atrodo, kad ką čia joms dar ir bepridursi, bet ilgiau pagalvojus, juk varškė ir braškės, tai puikus "duetas", tai kodėl jo neišbandžius? Mano močiutės klasikinių varškės spurgų receptas, kurį pati pakoregavau ir daviau 'naują gyvenimą' :) (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
500 gramų varškės 9%
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai aguonų
10 gramų vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
100 gramų braškių džemo
50 gramų kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sutrinkite kartu varškę, kiaušinius, aguonas, cukrų ir vanilinį cukrų.
2.
Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite.
3.
Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kamuoliukus ir virkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies.
4.
Išvirusias spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
5.
Sumaišykite džemą su kondensuotu pienu santykiu 2:1 ir konditerinio švirkšto pagalba įdarykite jau šiek tiek pravėsusias spurgas.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital