Autorius apie receptą:
Varškės desertus dievina mūsų šeima, todėl dažnai juos gaminu. Šįsyk pagaminau labai gardų varškės desertą su razinomis, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Varškės desertus dievina mūsų šeima, todėl dažnai juos gaminu. Šįsyk pagaminau labai gardų varškės desertą su razinomis, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų
varškės
400 gramų
jogurto, natūralaus
150 gramų
razinų
10 šaukštų
vandens
20 gramų
želatinos
3 šaukštai
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilu vėsiu vandeniu ir brinkinau 10 min. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su išbrinkusia želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
2.
Varškę, jogurtą ir cukraus pudrą sutriniau iki vientisos masės, subėriau razinas, po truputį, maišant, supyliau atvėsusią želatiną. Išmaišiau.
3.
Paruoštą masę supyliau į formą ir pastačiau stingti į šaldytuvą (geriausia nakčiai).