Autorius apie receptą:
Puikūs ir maistingi pusryčiai. Desertą galima pagaminti iš vakaro ir palikti brinkti šaldytuve. O ryte tik užsidėti mėgstamos uogienės ar vaisių ir mėgautis sveikais, bei
Puikūs ir maistingi pusryčiai. Desertą galima pagaminti iš vakaro ir palikti brinkti šaldytuve. O ryte tik užsidėti mėgstamos uogienės ar vaisių ir mėgautis sveikais, bei maistingais pusryčiais. Aš varškės desertą ruošiau su šaltalankių tyre, kad būtų ir sveika ir maistinga. Užtruksite gaminat apie 5 min + laikas, kol desertas ilsėsis.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų
varškės
3 šaukštai
jogurto, natūralaus
1 šlakelis
klevų sirupo
1 šaukštas
chia (ispaninio šalavijo) sėklų
pagal poreikį
šaltalankių tyrės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Varškę pertriname per sietelį.
2.
Sumaišome varškę su jogurtu, klevų sirupu ir sėklomis. Paliekame brinkti.
3.
Uždedame uogienės, tyrės arba vaisių ir mėgaujamės.