Varškės bandukės

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Varškės bandukės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kvietinių miltų
2 pak. sausų kepimo mielių
2 arb. š. cukraus
1 arb. š. druskos
400 g liesos varškės
150 ml šilto vandens
2 kiaušinių tryniai
2 valg. š. pieno
Riebalų skardai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijokite per sietelį į dubenį. Gerai išmaišykite su sausomis mielėmis, berkite cukrų ir druską. Sukrėskite varškę, pilkite vandenį. Plakikliu užmaišykite tešlą. Pradžioje maišykite mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu. Maišykite apie 5 min. Tada tešlą palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir suminkykite rankomis. Dviem šaukštais plėškite tešlą gabaliukais ir formuokite bandeles. Skardą patepkite riebalais, dėkite ant jos bandeles ir palaikykite šiltai, kol bandelės dar pakils. Aptepkite jas trynių ir pieno plakiniu ir šaukite į iki 250°C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 min.
Miltinis patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Vilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Simona
2010-08-23 16:27
Bandukės, suvalkietiškai gražiai skamba :)
na pajuokavom ir užteks, bandelės tikrai skanios tik reikia butinai palaukti, kol iškils. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital