Varškės apkepas su uogomis (be miltų)

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės apkepas su uogomis (be miltų)
Autorius apie receptą: Labai labai skanus varškės apkepas. Labai labai skanus varškės apkepas. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
2 saujos šilauogių
100 gramų kokoso drožlių
4 vienetai minkštų datulių (be kauliukų arba 1 banano)
pagal poreikį vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę su kiaušiniais, datulėmis (ar bananu) ir vanilės ekstraktu gerai išsukame elektriniu plakikliu. Beriame kokosų drožles, pamaišome.
2.
Varškės masę pilame į formą, išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus užberiame uogų.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes, kol viršus pasidarys gražiai auksinės spalvos.
4.
Iškepusiam apkepui leidžiame keletą minučių atvėsti ir sutvirtėti, o tada skanaujame!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital