Varškės apkepas su šaldytomis uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės apkepas su šaldytomis uogomis
Autorius apie receptą: Labai skanus desertukas, beveik kaip pyragas. Rekomenduoju išbandyti! Labai skanus desertukas, beveik kaip pyragas. Rekomenduoju išbandyti! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų varškės (sausos, birios)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
150 gramų kreminio sūrio
60 gramų rudojo cukraus (apytikriai arba balto)
1 šaukštas kukurūzų krakmolo (su kaupu)
pagal skonį vanilės
Įdarui:
160 gramų šaldytų vyšnių
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo (su kaupu)
Trupiniams:
110 gramų kvietinių miltų
60 gramų sviesto (šalto)
50 gramų rudojo cukraus (apytikriai)
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti varškę, kreminį sūrį, berti cukrų, vanilę, įmušti kiaušinius ir gerai išplakti elektriniu plaktuvu. Suberti krakmolą ir išmaišyti.
2.
Torto formą (naudojau 20 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi. Supilti varškės masę.
3.
Įdarui į dubenį dėti vyšnias, berti krakmolą ir išmaišyti. Sudėlioti ant varškės masės.
4.
Trupiniams sviestą sutarkuoti arba sukapoti, berti miltus, cukrų, vanilę ir rankomis sutrinti iki trupinių. Užbarstyti ant vyšnių.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol gražiai apkeps.
6.
Kai iškeps, atidėti iki kol atvės, o tada pjaustyti ir mėgautis skaniu desertu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital