Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevu sirupu

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevu sirupu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų varškės
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
0.5 stiklinės pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 vienetai kriaušių
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas klevų sirupo (tinka ir kitoks sirupas arba medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę gerai sutrini su cukrumi. Įmušti kiaušinius, įpilti pieną, įberti vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Paskutinius įberti manus, išmaišyti ir palikti 10-15 min. kad jie kiek išbrinktų.
2.
Kriaušes nulupti, išimti sėklas, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Suberti į varškės masę ir išmaišyti.
3.
Visą masę perpilti į kepimo indą. Ant viršaus išbarstyti rudą cukrų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
4.
Patiekti šiltą, apšlaksčius klevų sirupu.
AUTORIUS: Svetlana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gintautė
2016-10-10 18:03
Kad čia tik vienas šaukštas sirupo ant viso apkepo :-) Taip, klevų sirupas saldus, bet jis turi tokio labai gero specifinio prieskonio, kuris super tinka varškės apkepui ar pvz blyneliams. Jo daug nereikia, o patiekalą dar ir kaip pagardina :-) ATSAKYTI
ai,
2016-10-05 10:50
Klevų sirupas be proto saldus .Neskanu juo gardinti lyg padažu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital