Varškės apkepas su kefyru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės apkepas su kefyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės (sausos, birios)
1.5 stiklinės kefyro
1 stiklinė manų kruopų
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
1 saujelė razinų (nebūtina)
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
pagal skonį cukraus
Papildomai:
1 saujelė manų kruopų (pabarstymui)
pagal poreikį vandens (karšto)
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberti manų kruopas, supilti kefyrą ir palikti pastovėti kambario temperatūroje apie 1 valandą.
2.
Į kitą dubenį suberti razinas, užpilti vandeniu, palikti kelias minutes pastovėti. Tuomet nupilti vandenį, razinas nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
3.
Į dubenį su manų kruopomis sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę, kepimo miltelius ir sutrinti elektriniu trintuvu, tuomet suberti razinas ir įtarkuoti citrinos žievelę. Išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti manų kruopomis, supilti varškės masę ir kepti įkaitintoje iki 180 C- 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
Patarimai:
Naudotos stiklinės talpa 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital