Autorius apie receptą:
Šis apkepas mane gelbsti, kai nesugalvoju ką gaminti vėlyviems savaitgalio pusryčiams arba vakarienei. Jis mums netgi primena varškės pyragą. Noriai šį apkepą valgo ir
Šis apkepas mane gelbsti, kai nesugalvoju ką gaminti vėlyviems savaitgalio pusryčiams arba vakarienei. Jis mums netgi primena varškės pyragą. Noriai šį apkepą valgo ir vaikai. Siūlau pasigaminti ir jums.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
varškės
500 mililitrų
kefyro
4 vienetai
kiaušinių
1 stiklinė
manų kruopų
0.5 stiklinės
cukraus
1 saujelė
džiovintų spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manus užpilame kefyru ir paliekame 30 minučių pastovėti, kad išbrinktų.
2.
Varškę pertriname per sietelį.
3.
Šluotele išplakame kiaušinius su cukrumi. Supilame kiaušinių masę ir manus į varškę bei gerai išmaišome.
4.
Individualias kepimo formeles patepame sviestu (arba galima naudoti vieną didelę apkepo formą). Supilame varškės masę. Ant viršaus užbarstome džiovintų spanguolių.
5.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių. Mes šį apkepą valgėmė su grietine ir vyšnių uogiene.
Tikrai skanus varškės apkepas,ir net nesukrito,nos ir plakiau kiaušinius su mikseriu,o varškę tryniau su blenderiu,ačiū už toki gera recepta,kepsiu manau dar ne kartą
ATSAKYTI