Varškės apkepas su džiovintais vaisiais

AUTORIUS:
Aldona Dargytė Jakimavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės apkepas su džiovintais vaisiais
Varškės apkepas su džiovintais vaisiais
Varškės apkepas su džiovintais vaisiais
Varškės apkepas su džiovintais vaisiais
Varškės apkepas su džiovintais vaisiais
Autorius apie receptą: Purus ir minkštas varškės apkepas, pagaliau atradau ir aš sau tikrai patinkantį receptą. Purus ir minkštas varškės apkepas, pagaliau atradau ir aš sau tikrai patinkantį receptą. Aldona Dargytė Jakimavičienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės 9%
4 vienetai kiaušinių
1 saujelė džiovintų spanguolių
1 saujelė džiovintų abrikosų
1 saujelė razinų
4 šaukštai grietinės
4 šaukštai krakmolo
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į atskirus dubenėlius atskirti kiaušinių baltymus ir trynius.
2.
Į dubenį su tryniais sudėti varškę, grietinę, suberti cukrų, krakmolą, druską ir gerai išplakti. Įmaišyti smulkintus aabrikosus, spanguoles ir razinas.
3.
Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
4.
Kepimo formą ištepti aliejumi, supilti paruoštą masę.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje, įjungus vėjelio funkciją, apie 40 minučių.
Patarimai:
Jei apkepą gaminsite be džiovintų vaisių, cukraus galite dėti 4 šaukštus.
AUTORIUS: Aldona Dargytė Jakimavičienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital