Varškės apkepas su aguonomis

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Varškės apkepas su aguonomis
Varškės apkepas su aguonomis
Varškės apkepas su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g varškės
1 kiaušinis
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas manų kruopų
1 šaukštelis aguonų
1 žiupsnelis druskos
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 lašai vanilės esencijos
4 lašai citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C laipsnių.
Pertrinkite varškę per sietelį.
Įmaišykite į varškę kiaušinį, cukrų, vanilę, citrinos sultis, manų kruopas, druską, aguonas ir kepimo miltelius.
Sudėkite į kepimo formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 30 minučių.
AUTORIUS: Odeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Paulina
2018-09-28 14:29
Ar būtina pertrinti varške per sietuką, ir per kokį? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital