Varškės apkepas be miltų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės apkepas be miltų
Varškės apkepas be miltų
Varškės apkepas be miltų
Autorius apie receptą: Senai kepiau varškės apkepą, todėl šiandien nusprendžiau jį išsikepti. Varškės apkepą kepiau avižiniais dribsniais, kurie puikiai tiko. Apkepas iškepė sotus ir labai Senai kepiau varškės apkepą, todėl šiandien nusprendžiau jį išsikepti. Varškės apkepą kepiau avižiniais dribsniais, kurie puikiai tiko. Apkepas iškepė sotus ir labai gardus. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
720 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
150 mililitrų pieno
5 šaukštai avižinių dribsnių
50 gramų razinų (apytikriai)
50 gramų džiovintų spanguolių (apytikriai)
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukštai džiūvėsėlių (nebūtina, žr. patarimus)
pagal poreikį sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį supilti pieną, suberti avižinius dribsnius (jei norite, galite sumalti) ir palikti brinkti 15 minučių.
2.
Į dubenį suberti razinas, spanguoles, užpilti karštu vandeniu. Tuomet uogas išgriebti ir nusausinti.
3.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.
4.
Baltymus suplakti iki standžių putų.
5.
Į dubenį su tryniais sudėti varškę ir elektriniu plaktuvu suplakti iki vientisos masės.
6.
Išmirkusius avižinius dribsnius sutriniu elektriniu plaktuvu iki košės konsistencijos.
7.
Į dubenį su varškės mase sudėti avižinių dribsnių masę, įberti cukraus, sudėti razinas, spanguoles ir išmaišyti. Sudėti išplaktus baltymus ir atsargiai permaišyti.
8.
Kepimo indą patepti sviestu, suberti džiūvėsėlius ir supilti varškės masę.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Patarimai:
Džiūvėsėlių galite nenaudoti, jei kepsite silikoninėje kepimo formoje arba formą išlipsite kepimo popieriumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital