Varškės apkepas - be kvietinių miltų

AUTORIUS:
Sandra, Ponas avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės apkepas - be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Po ilgų nevykusių bandymų, pagaliau atrodau nuostabų varškės apkepo receptą, kuris nelabai kuo ir skiriasi nuo jau žinomo. O svarbu, jog jis be glitimo ir ruošiamas iš vos kelių Po ilgų nevykusių bandymų, pagaliau atrodau nuostabų varškės apkepo receptą, kuris nelabai kuo ir skiriasi nuo jau žinomo. O svarbu, jog jis be glitimo ir ruošiamas iš vos kelių ingredientų. (...daugiau) Sandra, Ponas avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
360 gramų varškės (ne birios)
2 vienetai kiaušinių
70 gramų ryžių
1 šaukštas saldiklio (arba 2 šaukštai rudojo cukraus)
pagal poreikį pieno
pagal poreikį kokosų aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžių dribsnius berti į prikaistuvį, pilti pieną ir išvirti iki košės konsistencijos.
2.
Kiaušinius įmušti į dubenį, berti cukrų, išplakti iki vientisos masės.
3.
Varškę dėti į dubenį, sutrinti, supilti kiaušinių masę, išmaišyti.
4.
Į paruoštą masę dėti virtus ryžius ir vėl viską išmaišyti.
5.
Kepimo formą aptepti kokosų aliejumi arba sviestu.
6.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40-60 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital