Varškės - aguonų pyragas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Varškės - aguonų pyragas
Varškės - aguonų pyragas
Varškės - aguonų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
26 cm skersmens apvaliai kepimo formai 
Pagrindui:
200 g sviesto
200 g cukraus
1 kiaušinio
1 a.š. kepimo miltelių
500 g miltų
Varškės įdarui:
720 g varškės
3 kiaušinių
200 g cukraus
2 citrinų sulčių (būtinos)
3 v. š. krakmolo
4 v. š. aliejaus
Aguonų įdarui:
200 g aguonų
100 ml medaus arba šviesiojo „Dansukker“ sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pagrindas:
1. Sviestą sutarkuojame.
2. Įmušame kiaušinį.
3. Sudedame miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
4. Rankomis padarome trupinius.

Varškės įdaras:
Viską sumaišome ar sutriname smulkintuvu iki vientisos masės. Aguonų įdaras:
1. Aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir leidžiame atvėsti.
2. Įdarą permalame mėsmale arba sutriname smulkintuvu ir išmaišome su medumi ar sirupu. Pyrago gaminimas:

1.Į kepimo skardą dedame 1/2 trupinių ir gerai prispaudžiame prie dugno, padarome bortelius, sudedame aguonas, supilame  varškę ir užbarstome  likusius trupinius.
2. Pašauname į įkaitintą 200°C orkaitę ir kepame  40 - 50 minučių.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital