Varškėčiai su obuoliais - minkštučiai ir labai skanūs

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Varškėčiai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų varškės
2.5 stiklinės miltų
4 vienetai obuolių (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
6 šaukštai cukraus
4 šaukštai kefyro
1 šaukštelis sodos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir minkštimą sutarkuojame.
2.
Į dubenį sudedame varškę, sutarkuotus obuolius, miltus, cukrų, kefyre nugesintą sodą, įmušame kiaušinius ir viską gerai išminkome. Iš gautos varškinės tešlos formuojame storus blynelius (dar galima blynelius pavolioti miltuose).
3.
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir vartant kepame joje blynelius, kol blyneliai gražiai iškyla ir apskrunda. Patiekiame šiltus su grietine arba jogurtu.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Neringa
2020-03-22 19:41
Paprastas receptas, bet labai skanūs varškėčiai. Aš vietoj kefyro naudojau Bios natūralų jogurtą, irgi puikiai pavyko:) ATSAKYTI
rita
2015-11-16 14:41
Super skanus :-) ATSAKYTI
raimonda
2015-11-16 14:39
Labai labai skanus varskeciai! ATSAKYTI
ernesta
2015-11-15 10:33
Skanu. ATSAKYTI
marija
2015-11-15 10:32
Patis skaniausi varsketukai! ATSAKYTI
greta
2015-11-15 09:21
Man skanu. ATSAKYTI
kristina
2015-11-15 09:18
Skanus blyneliai, labai patinka mano vaikams. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital