Varškėčiai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai su obuoliais
Varškėčiai su obuoliais
Varškėčiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Karšta nekaršta, o valgyti vis tiek norisi. Tad vakarienė šiandien labai greita ir lengva. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 7 varškėčius. Karšta nekaršta, o valgyti vis tiek norisi. Tad vakarienė šiandien labai greita ir lengva. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 7 varškėčius. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
1 vienetas obuolių
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai avižinių miltų
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę išsukame su klevų sirupu. Įmušame kiaušinį ir išmaišome.
2.
Obuolį nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Sudedame į varškės masę.
3.
Ten pat suberiame miltus, avižinius miltus ir kepimo miltelius bei druską. Gerai išmaišome.
4.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir formuojame varškėčius, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital