Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Varškėčiai su ledų ir pudingo padažu pagal Alfą
Autorius apie receptą: Mėgstu savaitgalius, kai nereikia niekur skubėti ir su rytiniu kavos puodeliu galiu ramiai pažiūrėti kulinarines laidas. Šie varškėčiai iš laidos „Kulinarinis Mėgstu savaitgalius, kai nereikia niekur skubėti ir su rytiniu kavos puodeliu galiu ramiai pažiūrėti kulinarines laidas. Šie varškėčiai iš laidos „Kulinarinis detektyvas“. Sudomino mane labai padažas, nes, kai ruošiu varškėčius, dažniausiai juos valgome tiesiog su grietine. Užrašytas receptas sąsiuvinyje pralaukė vieną kitą savaitę ir pagaliau buvo išbandytas. Pas mus jau ore tvyro šventinė nuotaika ir tas po truputį atsispindi ir mano nuotraukose. Taigi šiandienos pavakariai tokie pakylėti ir linksmi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Patiekiant:
1 saujelė mėlynių (naudojau šaldytas)
1 saujelė aviečių (naudojau šaldytas)
pagal poreikį cukraus pudros
Padažui:
500 mililitrų pieno
200 gramų vanilinių ledų
1 pakelis vanilinio pudingo milteliai (40 gr)
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę pertriname per sietelį. Įmaišome kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų. Masę išsukame. Suberiame manus ir kepimo miltelius. Išmaišome ir paliekame pastovėti apie 15 – 20 min.
2.
Formuojame varškėtukus aliejuje pavilgytomis rankomis ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengiame dangčiu, primažiname kaitrą ir pabaigiame kepti varškėčius.
3.
Gaminame padažą. Į stiklinę pilame 1/4 stiklinės pieno ir įmaišome pudingo miltelius ir cukrų. Likusį pieną pakaitiname. Į jį supilame paruoštą pudingo skystį. Gerai išmaišome ir pakaitiname apie porą minučių, kol padažas pradės tirštėti. Į pravėsusį pudingą įmaišome ledus.
4.
Varškėčius patiekiame aplietus padažu, pabarstome uogomis ir cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital