Varškėčiai su bananais ir avižų miltais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškėčiai su bananais ir avižų miltais
Varškėčiai su bananais ir avižų miltais
Varškėčiai su bananais ir avižų miltais
Varškėčiai su bananais ir avižų miltais
Autorius apie receptą: Varškėčiai su avižų miltais ir be jokio pridėtinio cukraus. Saldumas tik nuo banano. Sveikesnis varškėčių variantas. Tai puikus pusryčių pasirinkimas. Varškėčiai su avižų miltais ir be jokio pridėtinio cukraus. Saldumas tik nuo banano. Sveikesnis varškėčių variantas. Tai puikus pusryčių pasirinkimas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų varškės
1 vienetas bananų
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai avižinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį kokosų aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį braškių (trintų)
pagal poreikį liofilizuotomis uogomis
Apvoliojimui:
šiek tiek miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą pamaigome šakute. Sudedame varškę, įmušame kiaušinius ir gerai išsukame. Suberiame miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome. Paliekame tešlą pastovėti apie 15 min.
2.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir formuojame varškėčius. Apvoliojame miltuose.
3.
Kepame kokosų aliejuje ant silpnos kaitros, kol varškėčiai gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Dedame į lėkštes. Pabarstome cukraus pudra. Patiekiame su uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital