Varške įdaryti obuoliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varške įdaryti obuoliai
Autorius apie receptą: Įdarytus obuolius kepdavo net mano mama, todėl prisiminiau seną gerą receptą. O dar jis ir sveikas: varškė, avižos, truputis medaus! Rudenį privaloma bent kartą paskanauti Įdarytus obuolius kepdavo net mano mama, todėl prisiminiau seną gerą receptą. O dar jis ir sveikas: varškė, avižos, truputis medaus! Rudenį privaloma bent kartą paskanauti orkaitėje keptų įdarytų obuolių. (...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių
50 gramų avižinių dribsnių
50 gramų varškės
1 šaukštas medaus
1 šaukštas skysto medaus
Viršui:
10 vienetų migdolų (smulkintų, kepintų)
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atsargiai išpjauti kiekvieno obuolio šerdį.
2.
Varškę, medų ir avižinius dribsnius, cinamoną sumaišyti elektriniu trintuvu. Varškės mase įdaryti obuolius.
3.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
4.
Ant kiekvieno obuolio viršaus užpilti šaukštelį skysto medaus, pabarstyti smulkintais kepintais migdolais.
Patarimai:
Kad obuoliai nesutrūkinėtų, juos lengvai subandykite šakute.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital