Vanilinis padažas varškėčiams, virtinukams ir apkepams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vanilinis padažas
Vanilinis padažas
Vanilinis padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 mililitrų grietinėlės
120 mililitrų pieno
1 šaukštelis bulvių krakmolo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Bulvių krakmolą ištirpinti piene. Į puodą supilti grietinėlę, suberti vanilinį cukrų ir pieną su krakmolu.
2.
Maišant kaitinti, kol padažas sutirštės, tik jokiu būdu neužvirti. Patiekiau su keptuvėje keptais varškėčiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital