Vanilinis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Skaistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Vanilinis obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 stiklinės cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
3 kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas citrinų žievelių
1,5 stiklinės miltų
1 pakelis kepimo miltelių
Įdarui:
5 - 6 maži obuoliai
2 šaukštai citrinos sulčių
Pabarstymui:
50 -100 g razinų
20 g migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margarinas išsukamas su visu cukrumi, po vieną įmušami kiaušiniai ir suberiamos citrinos žievelės. Galiausiai beriama miltai sumaišyti su kepimo milteliais ir viskas gerai sumaišoma. Obuoliai nuvalomi, išimamos sėklos ir apšlakstomi citrinos sultimis. Tešla supilama į kepimo formą, išteptą margarinu arba ištiestą kepimo popieriumi. Ant tešlos išdėlioti obuolius ir apibarstyti razinomis bei riešutais. Kepama 45 – 50 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių.
AUTORIUS: Skaistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2012-09-07 17:47
skanus pyragas gavosi tik sakyciau ne vanilinis o citrininis obuoliu pyragas:)nes labiau citrinos jauciasi o ne vanile:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital