Vaisinis pyragas

AUTORIUS:
Aprilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Vaisinis pyragas
Vaisinis pyragas
Vaisinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
20 g sviesto arba margarino
0,25 stiklinės grietinės arba pieno
2 kiaušiniai
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
0,5 šaukštelio nugesintos sodos
Glazūrai:
100 g sviesto arba margarino
0,75 stiklinės cukraus
2 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai pieno
1 indelis konservuotų vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepimo formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsėliais. Ištirpinti sviestą (arba margariną), kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešlą gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min., 200 laipsnių temperatūroje. Glazūrai skirtus produktus ( išskyrus vaisius) sudėti į puodą ir kaitinti maišant, kol masė sutirštės. Tada sudėti nusausintus vaisus, išmaišyti. Lygiu sluoksniu viską paskleisti ant apkepusio pyrago ir kepti dar 15 - 20 min., tokioje pačioje temperatūroje. Lengvas, gaivus ir svarbiausia Skanus!
AUTORIUS: Aprilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital